Ενημερωτικό Δελτίο

Παροχές Καταλύμματος

Ανέσεις Δωματίων

Διαμονή στη Θάσο

Τα όμορφα διακοσμημένα σπίτια των Bungalows Λυσιστράτη είναι  εξοπλισμένα με πολλές σύγχρονες ανέσεις για να προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή σε όλους τους επισκέπτες.

Τα σπιτάκια είναι τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. To καθένα με ατομικό μπάνιο, ντους με ζεστό νερό, τη δική του πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα για ετοιμασία φαγητού, ψυγείο, κλιματιστικό, τηλεόραση με τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια καθώς και ξεχωριστή αυλή με τραπέζι και καρέκλες για να απολαύσετε το πρωινό σας καφέ με θέα το κήπο μας.

Χαρακτηριστικό του καταλύματος είναι η γαληνια και πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που διαθέτει, χαρίζοντας σας ετσι μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Παρέχεται καθημερινός καθαρισμός δωματίων καθώς και η δυνατότητα να πλύνετε τα ρούχα σε πλυντήριο και να κάνετε μπάρμπεκιου.

Στη παραλία του συγκροτήματος λειτουργεί beach-bar με θέα στο πανέμορφο Αιγαίο όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας. 

Σε όλο τον χώρο του συγκροτήματος υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet.

Το Συγκρότημα διαθέτει ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.

Ήσυχη τοποθεσία, κοντά στο κέντρο, μπροστά στην παράλια, πράσινο περιβάλλον, κήπος με λουλούδια

Lysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata BungalowsLysistrata Bungalows