Πώς να έρθετε στη Θάσο

Στο νησί της Θάσου μπορείτε να φτάσετε με φέρυ μποτ είτε από το λιμάνι της Καβάλας, είτε από το λιμάνι της Κεραμωτής.

Από Καβάλα

Φτάνετε στο λιμάνι της Καβάλας με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή οποιαδήποτε μεγάλη πόλη της β. Ελλάδας ή με δικό σας όχημα, από όπου μπορείτε με φέρυ μποτ να φτάσετε στο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου. Από εκεί κατευθύνεστε νότια και μετά από 27 χλμ φτάνετε στο Ποτό. Η πρώτη είσοδος βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο, και θα τη συναντήσετε απλά στρίβοντας δεξιά στη κεντρική διασταύρωση και πάλι αριστερά στη δεύτερη κάθετο. Η δεύτερη είσοδος που οδηγεί και στο παρκινγκ του συγκροτήματος βρίσκεται στην επόμενη δεξιά κάθετο μετά την κεντρική διασταύρωση του Ποτού.

Για την ακριβή μας θέση συμβουλευτείτε το χάρτη.

Από Κεραμωτή

Φτάνετε στο λιμάνι της Κεραμωτής, με λεωφορείο από Χρυσούπολη ή Ξάνθη ή με δικό σας όχημα, από όπου μπορείτε με φέρυ μποτ να φτάσετε στο λιμάνι του Λιμένα. Από εκεί κατευθύνεστε νοτιοδυτικά και έπειτα από 42 χλμ φτάνετε στο Ποτό. Η πρώτη είσοδος βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο, και θα τη συναντήσετε απλά στρίβοντας δεξιά στη κεντρική διασταύρωση και πάλι αριστερά στη δεύτερη κάθετο. Η δεύτερη είσοδος που οδηγεί και στο παρκινγκ του συγκροτήματος βρίσκεται στην επόμενη δεξιά κάθετο μετά την κεντρική διασταύρωση του Ποτού.

Για την ακριβή μας θέση  συμβουλευτείτε το χάρτη.

Με αεροπλάνο

Αν και η Θάσος δεν διαθέτει αεροδρόμιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης. Πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Από εκεί, με ταξί, φτάνετε στο λιμάνι της Κεραμωτής, από όπου μπορείτε με φέρυ μποτ να φτάσετε στο λιμάνι του Λιμένα. Από εκεί κατευθύνεστε νοτιοδυτικά και έπειτα από 42 χλμ φτάνετε στο Ποτό. Η πρώτη είσοδος βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο, και θα τη συναντήσετε απλά στρίβοντας δεξιά στη κεντρική διασταύρωση και πάλι αριστερά στη δεύτερη κάθετο. Η δεύτερη είσοδος που οδηγεί και στο παρκινγκ του συγκροτήματος βρίσκεται στην επόμενη δεξιά κάθετο μετά την κεντρική διασταύρωση του Ποτού.

Για την ακριβή μας θέση  συμβουλευτείτε το χάρτη.