Κάντε Κράτηση

Αποφύγετε επιπρόσθετες χρεώσεις κρατήσεων και κερδίστε χαμηλότερη τιμώ κάνοντας την κράτησή σας απευθείας σε εμάς
Μενού
Κάντε Κράτηση

H τοποθεσία μας

Πληροφορίες για την περιοχή

  Που βρισκόμαστε

  Η Lysistrata βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία,  ακριβώς στη μέση της παραλίας που διαχωρίζει τον Ποτό από τον Άγιο Αντώνιο.

  Ο Ποτός είναι γνωστός ως μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Θάσου με πολλά καφέ, εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα που δίνουν ζωή στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ο Ποτός ήταν το λιμάνι της παλιάς πρωτεύουσας της Θάσου το Θεολόγο, ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό 14km μακριά, το οποίο και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε.

  Όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας θα τα βρείτε στον Ποτό – ενοικιαζόμενα σκάφη, αυτοκίνητα και ποδήλατα, supermarket, φούρνοι και φαρμακεία.   Στον Ποτό θα βρείτε ακόμα θαλάσσια σπορ και ειδικά καταστήματα που παρέχουν εξοπλισμό για καταδύσεις και ψάρεμα.

  Το συγκρότημα Lysistrata βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από τα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια και τη βραδινή ζωή του Ποτού.

  Η μοναδικότητα της Lysistrata, να βρίσκεστε μια αναπνοή από το κέντρο του Ποτού ενώ διαμένετε σε ένα εξαιρετικά ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον, κάνει το συγκρότημα πραγματικά ιδανικό.  Ζείτε σχεδόν σε ένα αυτόνομο παραδοσιακό χωριό!

  Η εύκολη πρόσβαση στην καρδιά του Ποτού κάνει τη διαμονή εδώ την απόλυτη επιλογή για εσάς που ψάχνετε ένα ήσυχο περιβάλλον στη Θάσο, ενώ θέλετε να είστε μέσα στη διασκέδαση και τη ζωντάνια του κέντρου.

  Πως θα μας βρείτε

  Μπορείτε να έρθετε στη Θάσο με ferry boat είτε από το λιμάνι της Καβάλας είτε από το λιμάνι της Κεραμωτής.

  Στο λιμάνι της Καβάλας φθάνετε ή με λεωφορείο από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη της Βόρειας Ελλάδας ή με το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο, και έπειτα με το ferry boat αποβιβάζεστε στο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου.  Σε 27km Νότια βρίσκεστε στον Ποτό.

  Η κύρια είσοδος των Lysistrata Bungalows βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο και θα τη βρείτε στρίβοντας δεξιά από το κεντρικό σταυροδρόμι και αμέσως μετά αριστερά στον πρώτο πεζόδρομο.  Η δεύτερη είσοδος οδηγεί στο ιδιωτικό μας παρκινγκ και βρίσκεται αφού στρίψετε αμέσως δεξιά από το κεντρικό σταυροδρόμι του Ποτού.

  Write to us for all information on prices and availability